Business Plant

28,00 200,00 

Pripravite se na hitro in močno rodno sorto konoplje z Business Plant.

THC
13 – 17%
Vrsta semena
Feminizirana semena
Sativa/Indica
50% Indica 50% Sativa
Čas cvetenja
6 - 7 tednov
Pridelek
650 - 700g

Ta sativi podobna rastlina se ponaša z dolgimi vejami in velikim internodalnim razmikom, na prostem pa doseže višino 2,5 metra.

V fazi cvetenja požene številne popke po celem telesu, kar daje izjemen pridelek do 625 g/m2 v zaprtih prostorih in 1300 g/rastlino na prostem. Njene organoleptične lastnosti so močne, s pridihom citrusov, skunka, lesa in začimb ter slastnim okusom, ki bo pomiril vaše čute. Uravnotežena psihedelična izkušnja Business Planta nudi fizično sproščujoče občutke, hkrati pa ohranja bistro glavo, zaradi česar je primerna za vsakogar. Gojenje te sorte je preprosto in preprosto ter raste s svetlobno hitrostjo in je vedno pripravljena na boj proti vsaki težavi, ki se lahko pojavi. Zakaj torej ne bi poskusili in videli, kakšne izjemne rezultate lahko dosežete?

Kaj boste morda doživeli

Sproščenost
Sreča
Povzdignjenost
Zaspanost
Feminizirana semena

Pridelovalci konoplje jo imenujejo Ferrari sort konoplje zaradi velikega pridelka in neverjetne hitrosti.

50% Indica 50% Sativa

Business Plant zagotavlja zmeren in prijeten učinek, primeren za vsakogar. Ta uravnotežena psihedelična izkušnja ponuja fizično sproščujoče občutke, hkrati pa ohranja bistro glavo.

6 - 7 tednov

Čas cvetenja v zaprtih prostorih in na prostem traja do 6 – 7 tednov.

650 - 700g

Business Plant je dobitnik olimpijske medalje glede na donos. Ponosno živi v skladu s svojim imenom in je na splošno vrsta, za katero se komercialni pridelovalci odločijo, ko potrebujejo obilne kakovostne pridelke.