O nas

Zgodovinsko gledano sta konoplja in njena uporaba starejša od pisane besede.

Dokazi iz analiz po arheoloških izkopavanjih potrjujejo dejstvo, da njegova uporaba sega tisoče let nazaj, predvsem v regijah vzhodne in jugovzhodne Azije.

Ta zgodovinski chit chat je zanimiv, vendar ste o njem že veliko prebrali. Tokrat vas ne bomo poučevali, temveč vam želimo le predstaviti našo blagovno znamko.

Barn.si je nova blagovna znamka na trgu, a njen ustanovitelj in idejni vodja se s konopljo ukvarja že več kot 10 let. Začetki segajo v prodajo opreme za gojenje, spoznavanje trga, legalno gojenje konoplje in testiranje več kot 100 vrst semen. Spoznanje, da je na trgu veliko slabih semen s slabo genetiko, ga je pripeljalo do odkrivanja vrst in načinov, kar ga je pripeljalo do ustanovitve spletne trgovine Barn. V Sloveniji je z namenom izobraževanja in ozaveščanja svoja vrata odprla tudi fizična trgovina Barn — Z ljubeznijo do konoplje.

Naša vizija se razvija, cilj pa vedno ostaja isti. Semena prihodnosti, znana tudi kot semena prihodnosti Barn. Ko bo prišel trenutek in pravi čas, bo to zagotovilo, da bo ta starodavna rastlina zagledala svojo luč v svetu in ponovno zasijala v vsem svojem sijaju, kot si zasluži. Potem ste lahko pripravljeni s semeni iz naše zbirke, ki ponosno predstavljajo svojo kakovost, pridobljena brez fungicidov, iz skrbno izbranih, čistih, dobro negovanih matičnih rastlin. Izberemo matične rastline s stabilnim učinkom, boljšo kakovostjo in dobrimi rastnimi lastnostmi. Naši pridelovalci upoštevajo naša navodila glede gojenja in vzreje. Zato vam lahko ponudimo stabilne, prave sorte po najboljših cenah na svetu.
Pri Barnu verjamemo, da mora biti gojenje dostopno in prijetno za vsakogar, ne glede na raven izkušenj. Zato ponujamo široko paleto semen, od sort, ki jih je enostavno gojiti, do bolj zahtevnih sort dediščine. Naša semena so skrbno izbrana in testirana glede stopnje kalivosti in odpornosti proti boleznim, kar zagotavlja najboljše možne rezultate v vašem sistemu gojenja.

Zavezani smo k temu, da svojim strankam ne le zagotovimo najbolj kakovostna semena, temveč tudi najboljšo uporabniško izkušnjo. Naše usposobljeno osebje vam je vedno na voljo za odgovore na vaša vprašanja in svetovanje pri nakupu. Verjamemo v gradnjo močnih odnosov z našimi strankami in ponosni smo, da vam lahko pomagamo.

Nakupujte pri nas že danes in odkrijte razliko, ki jo lahko skrbno izbrana semena in nasveti strokovnjakov prinesejo v vaš prihodnji pridelovalni sistem!

Naše podjetje tesno sodeluje s Konoplja osvobaja d.o.o.

Contact

Karantanska cesta 2
1235 Domžale

+38651 211 411
info@barn.si

Follow us: