Mimosa cake

35,00 235,00 

Dobra rastlina za tiste, ki iščejo tako dnevni kot nočni učinek, ki vam omogoča, da preživite dneve, ne da bi se počutili preveč evforično ali utrujeno.

THC
24%
Vrsta semena
Autoflower semena
Sativa/Indica
60% Sativa
Čas cvetenja
9 tednov
Pridelek
450 - 550g

Z visoko glavno kolo, ki doseže do 130 cm, lahko ta samocvetna sorta proizvede do 550 gr/m2 hipnotizirajočih brstov v velikosti žogice za namizni tenis, ki so videti skoraj puhasti zaradi svoje nore proizvodnje trihomov. Ta sorta ponuja močno sadno aromo z izjemno sladkostjo in zemeljskostjo ter intenzivno brenčanje v glavi z rahlo, a prijetno telesno sprostitvijo zahvaljujoč 24 % THC.

Všeč vam bo sveža in slastna terpenska mešanica, ki ima okus kot sladek sadni koktajl z močno limonino ozadje. Morate poskusiti za ljubitelje sadnih terpenov in tiste, ki iščejo visokokakovostno smolo za svoje ekstrakcije!

Kaj boste morda doživeli

Sproščenost
Sreča
Povzdignjenost
Zaspanost
Autoflower semena

Pripravite se na divjo vožnjo s tem hitro cvetočim in masivno pridelanim hibridom, v katerem prevladuje Sativa!

60% Sativa

Ta sorta ponuja močno in jasno izraženo sadno aromo, ki je povezana z izjemno sladkostjo in zemeljskostjo, in zahvaljujoč nori 24% THC, zagotavlja močno brenčanje v glavi in rahlo, a še vedno prijetno telesno sprostitev.

9 tednov

Čas cvetenja v zaprtih prostorih in na prostem traja do 9 tednov.

450 - 550g

Budsi v velikosti žogice za namizni tenis so večinoma svetlozeleni s temnozelenimi odtenki in imajo včasih rožnate poudarke, ki dajejo popkom hipnotičen videz in vonj po sladkem sadnem koktajlu z močno zemeljsko aromo.