Bruce Banner

38,00 280,00 

Iščete visoko produktivno sorto z močno proizvodnjo trihomov in neverjetnih 25 % THC? Ne iščite dlje kot Bruce Banner Auto!

THC
25%
Vrsta semena
Autoflower semena
Sativa/Indica
65% Sativa
Čas cvetenja
10 - 11 tednov
Pridelek
450 - 600g

Ta čudoviti hibrid se ponaša z rahlo prevlado sative, zraste visoko in grmičasto, razvija več cvetočih mest, ki proizvajajo svetlo zelene popke s terpensko mešanico sladkih jagod in dizla. Z impresivno produkcijo smole so popki skoraj popolnoma beli in pustijo prijeten okus, ki oblije vaša usta po vsakem vdihu.

Tej sorti zagotovite dovolj prostora za rast in privežite veje ali gojite pod Scrog mrežo, da zagotovite, da svetloba doseže vsa mesta cvetenja in preprečite nastanek plesni. Ko bo čas za obrezovanje, ne pozabite pripraviti posode za obrezovanje, saj bodo vsi sladkorni listi in celo nekateri večji listi prekriti z debelo plastjo smole, ki omogoča močne in izjemno okusne izvlečke.

Kaj boste morda doživeli

Sproščenost
Sreča
Povzdignjenost
Zaspanost
Autoflower semena

Na splošno je Bruce Banner Auto neverjetna sorta, ki vas bo ure in ure pustila v motiviranem, mirnem vzdušju brez stresa.

65% Sativa

Ta sorta ponuja močno in jasno izraženo sadno aromo, ki je povezana z izjemno sladkostjo in zemeljskostjo.

10 - 11 tednov

Čas cvetenja v zaprtih prostorih in na prostem traja do 10 – 11 tednov.

450 - 600g

Pričakujte skoraj svetlo zelene zložene cvetove in močne čaše s temno rjavimi dlačicami po vsem, iz katerih izhaja nekaj limetnozelenih listov. Ta sorta izstopa zaradi impresivne proizvodnje smole, ki ustvari tako debelo plast, da so brsti videti, kot da so popolnoma beli.