Wedding Glue

40,00 300,00 

Iščete sorto samodejnega cvetenja, ki ga je enostavno gojiti in proizvaja popke s kremno belim videzom, podobnim glazuri? Poročno lepilo je vaš odgovor!

THC
26%
Vrsta semena
Autoflower semena
Sativa/Indica
60% Indica
Čas cvetenja
9 - 10 tednov
Pridelek
450 - 550g

Ta hibrid s prevladujočo indico ponuja močno brnenje v glavi in ​​sproščujoč telesni učinek zahvaljujoč 26 % vsebnosti THC. Pričakujte sladko aromo vanilije in zemeljsko aromo, ki dopolnjuje čudovite svetlo zelene oreščke s temno zelenimi odtenki.

Ta superproizvajalec lahko pridela do 550 gr/m2 v samo 9-10 tednih, zaradi česar je idealna izbira tako za začetnike kot za izkušene pridelovalce.

Uporabite tehnike LST, da povečate donos in zagotovite pravilen pretok zraka. Sladka mešanica terpenov ponuja sadne odtenke z močnim okusom vanilije, ki ostane v ustih. Preizkusite Wedding Glue in izkusite popolno ravnovesje kakovosti in količine.

Kaj boste morda doživeli

Sproščenost
Sreča
Povzdignjenost
Zaspanost
Autoflower semena

Zahvaljujoč 26 % THC-ja ta sorta nudi močan učinek brez veliko vzdrževanja in budse, ki so tako smolnati, da je videti, kot da je prekrit s kremasto belo glazuro.

60% Indica

Pričakujete lahko celotno sladko mešanico terpenov s sadnimi pridihom in močnim okusom po vaniljevi glazuri, ki vam prekrije vsa usta.

9 - 10 tednov

Čas cvetenja v zaprtih prostorih in na prostem traja do 9 – 10 tednov.

450 - 550g

Brsti se razvijejo zelo gosto in kompaktno, vendar jih je zaradi debele trihomske prevleke, ki jim daje mlečno belo barvo, na prvi pogled težko videti v podrobnostih.